Зарегистрируйтесь сейчас! Заведите новых друзей и воспользуйтесь дополнительными функциями.
Для просмотра Вам необходимо авторизоваться. Если Вы еще не зарегистрированы, перейдите по ссылке: Регистрация.
x
Axşamınızxeyir dostlar mən Türkiyədə yaşayıram mostbet resmi giriş edə bilmirəm hər dəfəxəta verir deyir səhifə tapılmadı. Türkiyədə blok çox olur deyirlər ona görəgirə bilmirəm. Kim bilir hardan daxil olum işlək link varmı. Bir də şifrəmiunutmuşam necə bərpa edim. Hesabımda pul var qorxuram itirim. Kömək edin zəhmətolmasa təcrübəsi olan varsa yazsın. Mənə məlumat verin çox sağolun.
Səni çox yaxşı başa düşürəm belə vəziyyətlər həqiqətən əsəbi olur mən də bir neçə dəfə yaşamışam. Türkiyədə bəzən provayderlər saytı bloklayır ona görə işlək linklərdən istifadə etmək lazımdır. Mən sənə məsləhət görürəm mostbet resmi giriş səhifəsinə keçib oradan daxil olasan burda həmişə işlək güzgü linkləri olur Türkiyə üçün də uyğundur. Şifrəni unutmusansa "şifrəmi unutdum" düyməsi var oradan bərpa edə bilərsən mailinə link gələcək. Canlı dəstəkə yaz aşağı sağ küncdən onlar da kömək edərlər. Pulun itməz qorxma nə vaxt istəsən girəcəksən. Proqramı yükləsən birbaşa açılır heç blok problem olmur.